Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Sidste nyt efter branden på Løvvangskolen

Sidste nyt efter branden på Løvvangskolen

Branden på Løvvangskolen er under kontrol og her følger en opdateret status på driften.

Tandplejen

Den aktuelle melding den 2. juli 2024 er, at tandklinikken på Løvvangen ikke står til at redde. De ca. 2000 patienter har modtaget brev om, at de indtil videre er flyttet til klinikken i Lille Borgergade, Nørresundby. Forvaltningen vil kigge nærmere ind i, hvad det kan få af konsekvenser ift. ventetid. Tandplejen går på planlagt sommerferie i perioden mandag den 8. juli til den 14. august 2024.

Sundhedsplejen

Sundhedsplejen har kørt som vanligt under hensyntagen til beredskabets udmeldinger om blandt andet at trække væk ved røglugt.

Fritidsområdet

De 10-12 foreninger/ fritidsbrugere med aktivitetsadresse i området afgrænset af Løvbakken, Vangen, Hjørringvej, Forbindelsesvejen vil blive orienteret om situationen herunder evt. forholdsregler særskilt.

”Mødestedet”

Branden har ikke ramt byggeriet af ”Mødestedet” - det nye sundhedshus, herunder renoveringen af Løvvanghallen. Arbejdet forventes genoptaget i løbet af i morgen den 3. juli 2024.

Som en del af byggeriet etableres der ny tandlægeklinik med en samlet kapacitet på 10 stole. Planen er, at klinikken på Løvvangen og klinikken på Lille Borgergade samles på ”Mødestedet”, når byggeriet står færdig. Forventet ibrugtagning er den 1. maj 2025.

Hjemme- og sygeplejen

Der normal drift i hjemmepleje og sygepleje i dag.

Børn og unge

Vi har åbnet de institutioner, som i går var lukkede; VUK, Børnehaven Blæksprutten, Vuggestuen på Hvorup Kirkevej, Nr. Uttrup Skole/DUS. Dog er Nr. Uttrups DUS rykket til Gl. Lindholm i dag af praktiske hensyn. Dagplejerne i området er løbende orienteret og har givet tilbagemelding om ikke at have været nævneværdigt generede af situationen.

Anbefalingen er stadig at lade ventilationsanlæg for de berørte institutioner og skoler være slukkede, men hvis der ikke er røglugt eller synlig røg, kan vinduer og døre åbnes for udluftning.

Ventilationsanlæggene for de berørte steder bliver gennemgået visuelt og filtre udskiftes, hvis der er den mindste tvivl. Dette igangsættes af AaK Bygninger og gennemføres snarest muligt.

I forhold til legepladserne afventer vi en udmelding fra Klima og Miljø om, hvordan man skal forholde sig til eftersyn, afvaskning, eventuelt nedfald, støv og lignende. Den skulle komme i løbet af i dag, og indtil da holder vi børnene inde.

Specialområdet

I området har vi tre bo- og døgntilbud til unge og voksne med autismespektrumforstyrrelser hhv. voksne med udviklingshæmning. Alle tre tilbud (Studievej 7, 15, og 19) ligger i bygninger ejet af boligforeninger. Den vejledning vi fik i morges, om visuel inspektion og skift af filtre ved mindste tvivl, er formidlet til boligfunktionærer fra boligforeningerne. Brug af udendørsarealerne afventer melding fra Klima og Miljø.

Miljøvagten og Beredskabet

Vi henviser til pressemeddelelse (aalborg.dk)

Forsikring og fremtidige byggeplaner

Det er endnu for tidligt at sige noget om forsikringsforhold og de fremtidige byggeforhold. Vi forventer første at kunne komme i detaljen med dette efter sommerferien.


Kontakt

Borgmesterkontoret

Boulevarden 13 9000 Aalborg

Ring til os

99 31 16 66

Skriv til os

Åbningstider

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang