Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Nu kan du søge om støtte fra overskuddet fra GPS'en

Nu kan du søge om støtte fra overskuddet fra GPS'en

RessourceCenter Aalborg har et tilbud på genbrugspladsen i Nørresundby, hvor ledige hjælper med at drive genbrugsbutikken og reparere effekter til salg i butikken. Salget herfra genererer årligt et overskud, der kan søges om til alment velgørende arbejde i Aalborg Kommune med fokus på ungdomsarbejde.

En butik med lidt af det hele

GPS'en Genbrug er en lille butik på Sundsholmen i Nørresundby. I butikken er det muligt at gøre et godt loppefund inden for møbler, brugskunst, isenkram, billeder, cykler og legetøj.

Den lille perle er så besøgt, at den hvert år giver et pænt overskud, som bliver delt ud til frivillige organisationer.

Modtagerne af midlerne er primært velgørende organisationer med fokus på sociale indsatser for børn og unge i udsatte positioner i Aalborg Kommune.

Et aktiveringstilbud, der hjælper videre

GPS’en er et aktiveringstilbud for unge mennesker under 30 år, borgere fra Job og Integration samt borgere med grønlandsk baggrund.

De unge er oftest i et praktikforløb, der varer over 13 uger, men hvis de i mellemtiden kommer i job eller uddannelse, så kan de altid stoppe. Omvendt har de også mulighed for at blive, hvis de ikke finder en anden beskæftigelse. GPS'en støtter løbende deltagerne i at søge job, hvilket betyder, at de fleste heldigvis kommer i job eller uddannelse i forlængelse af et ophold på GPS’en.

Sådan søger du

Du søger om støtte fra overskuddet fa GPS'en ved at udfylde formularen i linket herunder. 

Du kan søge om støtte fra overskuddet fra GPS'en helt frem til den 30. juni.





Kontakt

Job- og Uddannelsessekretariatet

Sønderbro 12 9000 Aalborg

Ring til os

99 31 37 00

Telefontider

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang