Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Mangfoldighedsudvalget støtter Aalborg Kommunes kærlighedsfest

Mangfoldighedsudvalget støtter Aalborg Kommunes kærlighedsfest

Mangfoldighedsudvalget i Aalborg Kommune har igen i år valgt at støtte Aalborg Pride med en donation på 10.000 kr. Denne støtte er et vigtigt bidrag til at sikre, at arrangementet kan fortsætte med at vokse og fejre mangfoldigheden i Aalborg og hele Nordjylland.

Støtte til mangfoldighed og inklusion

Aalborg Pride er en vigtig begivenhed i byen, der samler mennesker i en fælles fejring for kærligheden og retten til at være den man er. Formand for Mangfoldighedsudvalget, Tobias Bøgeskov Eriksen, udtaler:

"Det er afgørende at støtte Aalborg Pride, fordi det sender et stærkt signal om, at vi som by og kommune værdsætter og fejrer kærligheden. Pride er ikke kun en festdag, men en vigtig platform for at fremme et mere mangfoldigt samfund. Vi bakker fuldt op om værdien af, at alle skal have friheden til at elske dem, de elsker, og pladsen til at være dem, de er."

Næstformand for Mangfoldighedsudvalget, Tania Larsen Kvist, tilføjer:

"Aalborg Pride er en fantastisk lejlighed til at vise, at vores by er et sted, hvor alle kan føle sig trygge og accepterede. Det er vigtigt for os at støtte arrangementer, der fremmer tolerance og respekt for forskellighed. Vi ønsker at skabe et samfund, hvor alle har lige muligheder for at udtrykke deres identitet og kærlighed".

Taknemmelighed og fælles fejring

Forperson for Aalborg Pride, Nadia Foldø Mohammadi, udtrykker stor taknemmelighed for støtten fra Mangfoldighedsudvalget:

"Vi er dybt taknemmelige for Mangfoldighedsudvalgets hjælp og guidning gennem de politiske stier, som hjælper os med at skabe en fest for mangfoldigheden i Aalborg Kommune, for ikke at glemme hele Nordjylland. Denne støtte gør det muligt for os at arrangere et endnu større og mere inkluderende event, som kan samle folk fra hele regionen".

En fest for alle

Aalborg Pride finder sted den 13. juli med start kl. 10 ved Street Food i Vestbyen og forventes at tiltrække tusindvis af deltagere. Dagen vil være fyldt med festglade mennesker, musik, taler og aktiviteter, der alle fejrer kærlighed og mangfoldighed. Arrangementet er åbent for alle, og Mangfoldighedsudvalget opfordrer alle borgere til at deltage og støtte op om budskabet om inklusion og fællesskab.

Kontakt

Mangfoldighedsudvalgets sekretariat

Boulevarden 13 9000 Aalborg

Ring til os

99 31 19 51

Skriv til os

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang