Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Information om områder påvirket af branden på Løvvangskolen

Information om områder påvirket af branden på Løvvangskolen

Sådan skal du som borger forholde dig i forhold til områderne, der er påvirket af branden på Løvvangskolen. Se information om nærområdet, områder i røgfanen og kommunale institutioner.


Det markerede område på kortet er særligt påvirket af branden, og her kan der forekomme asbest. Området er afspærret og borgere bedes holde sig fra området. Skadesservice står for oprydning.

Nærområdet der er særligt påvirket af branden

På det vedlagte kort er området, der er særligt påvirket af branden, markeret. Her er der risiko for at finde materiale indeholdende asbest. Området er afspærret og borgere bedes holde sig fra området. Skadesservice er rekvireret til at rydde op på området.

Områder i røgfanen øst for Løvvangskolen

Øst for Løvvangskolen frem til Central Kirkegården kan der være sod og små stykker brændt affald. Finder man dette i sin have eller lignende, skal man smide det i en pose til restaffald for derefter at smide posen i containeren til restaffald. Efterfølgende vaskes flader og redskaber af med sæbevand.

Øst for Central Kirkegården samt nord for Vangen og syd for Forbindelsesvejen vurderes der ikke at være risiko for sod og brændt affald. Skulle man alligevel finde lidt, så er anvisningen stadig den samme: Smid det i en pose og i containeren til restaffald og vask flader og redskaber af med sæbevand.

Kommunale institutioner i det berørte område

Vi har tjekket tilstanden ved de fire kommunale institutioner, der er nærmest branden. Vurderingen er, at man er på den sikre side, hvis legeredskaber vaskes af, inden de benyttes af børnene.

Ventilationen på alle institutioner i de berørte områder undersøges visuelt. Filtrene bliver skiftet, hvis det nødvendigt. Vi forventer, at alle ventilationer er gennemgået inden weekenden.

De berørte kommunale institutioner bliver løbende informeret.

Indtag af fødevarer fra haver og kolonihaver i det berørte område

Kommunens miljøafdeling er i dialog med Fødevarestyrelsen angående indtag af fødevarer fra haver og kolonihaver. Vi forventer at have mere information herom i morgen.


Kontakt

Klima og Miljø

Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby

Ring til os

99 31 20 50

Skriv til os

Telefontider

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang