Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Vis job
Teknisk servicemedarbejdere til Rengøringsfunktionen

Tekniske servicemedarbejdere til Rengøringsfunktionen

Børn og Unge søger pr 1. januar 2025, 4 nye servicemedarbejdere til at servicere henholdsvis daginstitutioner i Gistrup/Seminariekvarteret, daginstitutioner i Nørresundby/Sønderbro, daginstitutionerne Hasseris/Østerådalen samt daginstitutionerne i dagtilbud Øst og Sydøst.

Alle 4 stillinger er på 37 timer/uge.

Er du god med hænderne og har erfaring med forskellige håndværksopgaver, kan du arbejde selvstændigt med frihed under ansvar, skabe din egen hverdag og er du samtidigt glad for børn? Så behøver du ikke lede længe efter dit nye job.

Rengøringsfunktionen skal fremover servicere alle institutioner i Aalborg Kommunes dagtilbud med forskellige praktiske opgaver. Funktionen er under opbygning, og du vil derfor blive en vigtig person i opbygningen og udviklingen af, hvordan du og dine kollegaer bedst og smartest arbejder med at løse opgaver i kommunens institutioner.

Du kommer til at køre rundt til kommunens glade børn, som er nysgerrige på verden og meget interesserede i, hvad der foregår omkring dem – og hvad du skal lave i deres børnehave eller vuggestue. Så du vil komme til at svare på mange sjove spørgsmål i løbet af din arbejdsdag.

Dine opgaver kan blandt andet bestå i:

  • Rensning af tagrender – herunder nedløbsrør og sandfangsbrønde.
  • Rengøring af kælderskakte (blade, alger og lignende).
  • Male legeredskaber på legepladsen.
  • Oprydning og sortering til storskrald.
  • Fastspænde løse dørgreb, skrue løse stole og taburetter sammen, montere filtpropper.
  • Og meget andet!

Det er ikke så vigtigt, hvilken uddannelse og baggrund, du har. Det vigtigste er, at du har hænderne skruet rigtigt på og lyst til at lave alt muligt forskelligt inden- og udenfor, og du skal kunne lide at møde mange mennesker med et smil hver dag.

Du kommer til at køre alene i dit område, men du vil have samarbejde med de andre servicemedarbejdere på dagtilbudsområdet, og lejlighedsvist på skoleområdet, og der vil altid være nogen at sparre med om opgaverne. På sigt vil der i alt være ansat 6 medarbejdere til at servicere dagtilbudsområdet.

Dit nye job

Vi tilbyder en stilling, der er udfordrende, afvekslende og med stor mulighed for selvstændig arbejdstilrettelæggelse, som kræver ansvarlighed, struktur og overblik. Du skal have kørekort, men vi stiller en bil til rådighed.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Efter gældende overenskomst. Tiltrædelse 1. januar 2025

Yderligere oplysninger:

Du er velkommen til at kontakte rengøringsleder Lars Nøhr på telefon 9931 3389.

Ansøgningsfrist:

8. november 2024. Der forventes afholdt samtaler tirsdag den 19. november og onsdag den 20. november.



Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Bemærk

Ansøgningsfrist

08.11.2024

Kontaktperson

Lars Nyborg Nøhr +4599313389

Stillingskategori

Teknisk service og håndværk

Arbejdstid

Fuldtid

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang