Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Vis job
Pædagogisk assistentelev (ansættelse fra grundforløb 2)

Drømmer du om at motivere og støtte børn og unge eller voksne? Hvor du lærer at varetage pædagogisk arbejde, der har en stor betydning for andre menneskers hverdag – så uddan dig til pædagogisk assistent.

Hvad laver en pædagogisk assistent-elev
Som pædagogisk assistent-elev arbejder du pædagogisk med børn, unge eller voksne - både på normal men også specialområdet. Det er en uddannelse, hvor du skal motivere og støtte andre, samt have fokus på udvikling og trivsel igennem leg og aktiviteter. Uddannelsen som Pædagogisk Assistent er en erhvervsuddannelse, der tager 20 uger på grundforløb 2 (GF2), hvor du går i skole, og 2 år og 1 ½ mdr. på hovedforløbet, hvor du veksler mellem skole- og oplæringsperioder.

En uddannelse med fokus på et spændende læringsmiljø:
Vi tilbyder dig en uddannelse, hvor du både teoretisk og praktisk lærer at varetage pædagogisk arbejde. I skoleperioderne bliver du undervist på SOSU Nord i Aalborg, og i oplæringsperioderne arbejder du i en af Aalborg Kommunes daginstitutioner, skoler eller specialtilbud, hvor du får praktisk erfaring med de arbejdsopgaver en pædagogisk assistent udfører. Du vil få tildelt en praktikvejleder, som vil vejlede dig i arbejdet med dine oplæringsmål. Du får i oplæringsperioderne - udover arbejdet med dine faglige mål - også mulighed for at opleve at være en del af en arbejdsplads, være kollega, få ansvar og mulighed for læring og udvikling.

Vil du vide mere om at være pædagogisk assistentelev ved Aalborg Kommune, kan du læse mere her: Pædagogisk assistentelev (aalborg.dk).

Vi forestiller os at:

  • Du starter på GF2 til januar 2025 og herefter direkte videre til hovedforløbet
  • Du er initiativrig, samarbejdsvillig og tager ansvar for egen læring.
  • Du er positiv og anerkendende i din tilgang til andre mennesker og kan udvise empati
  • Du er mødestabil

Du vil blive en del af:
Aalborg Kommune, som lige nu søger pædagogiske assistentelever til ansættelse i Børn og Unge – med uddannelsesstart på GF2 den 17. januar 2025.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og FOA - Fag og arbejde.
Arbejdstiden er 37 timer ugentlig.

Ønsker du yderligere oplysninger om elevstillingen, kan du kontakte en af følgende koordinatorer:
Maria Flindt, tlf.: 2520 2835, maria@aalborg.dk
Mette Jessen tlf.: 9352 0052, mcj-skole@aalborg.dk

Er du, den elev vi mangler, så send din ansøgning senest onsdag den 13. november 2024. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler mandag den 18. november 2024.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.
Kom og arbejd sammen med os

Mangfoldighed skaber værdi, og vi opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnicitet.

Du bliver en del af et stærkt fællesskab med 17.000 kolleger, og du kan glæde dig til en rummelig arbejdsplads med gode ansættelsesforhold, gode muligheder for kompetenceudvikling og fokus på trivsel.

Se alle fordelene ved et job hos os og bliv klogere på ansættelsesprocessen trin-for-trin.https://www.aalborg.dk/job-og-karriere

Bemærk

Ansøgningsfrist

13.11.2024

Kontaktperson

Mette Christina Jessen +4593520052

Stillingskategori

Børn og unge

Arbejdstid

Fuldtid

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang