Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Vis job
Rengøringsassistent til Sønderholm Skole

Rengøringsassistent søges til Sønderholm Skole

Er du vores nye dygtige rengøringsassistent? Vil du være med til at skabe gode rammer for elever og personale på Sønderholm Skole?

Sønderholm Skole er en 1-sporet skole fra 0. til 9. klasse. Vi har ca 200 elever som kommer fra lokalområdet. Vi har en aktiv forældregruppe, som bakker op om skolens aktiviteter. Sønderholm er en populær by i vækst med nybyggeri, ny købmandsbutik og nye udstykninger på vej. I 2017 blev Sønderholm valgt som årets landsby i Aalborg Kommune.

Du kan læse mere om Sønderholm Skole på vores hjemmeside: www.soenderholmskole.dk eller på vores Facebookside: www.facebook.com/soenderholmskole

Vi søger en rengøringsassistent med følgende kompetencer:

  • Du har erfaring med rengøringsområdet; gerne uddannet som rengøringstekniker.
  • Du kan læse og forstå dansk
  • Du kan arbejde i et team, men du kan også arbejde selvstændigt.
  • Du er fleksibel og udadvendt og byder ind til fællesskabet
  • Du kan kommunikere med børn og voksne på skolen.

På Sønderholm Skole bliver du en del af et dynamisk og udviklingsorienteret personale, hvor der er plads til den enkelte i fællesskabet. Vi står sammen om løsningen af kerneopgaven, og vi er som skole kendt for at trivsel og faglighed går hånd i hånd - både for børn og voksne. Lad dit arbejdsliv blomstre hos os.

For stillingen gælder:

Ansættelse i fast stilling med start snarest muligt eller senest 1/12 2024.

Løn- og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst.

Stillingen er normeret til 34,06 løntimer. Det svarer til 37 tilstedeværelsestimer om ugen. Timerne er fordelt således: 30,75 timer pr uge i 40 uger i skolen, og 6,25 timer pr. uge i 52 uger i DUS.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teknisk Serviceleder Jakob Ulrik på tlf. 93520732 alle hverdage mellem kl. 7:00 – 15:00

Ansøgningsfrist søndag den 30/9

Ansættelsessamtaler forventes at blive afholdt tirsdag den 1/10 fra kl 12:30

Børne- og straffeattest

Forud for endelig ansættelse i stillinger, hvor medarbejderen er i kontakt med børn og unge under 15 år, indhentes børne- og straffeattest.

Reference
Forud for ansættelse, indhenter vi reference.


Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Kom og arbejd sammen med os

Mangfoldighed skaber værdi, og vi opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnicitet.

Du bliver en del af et stærkt fællesskab med 17.000 kolleger, og du kan glæde dig til en rummelig arbejdsplads med gode ansættelsesforhold, gode muligheder for kompetenceudvikling og fokus på trivsel.

Se alle fordelene ved et job hos os og bliv klogere på ansættelsesprocessen trin-for-trin.https://www.aalborg.dk/job-og-karriere

Bemærk

Ansøgningsfrist

29.09.2024

Kontaktperson

Jakob Ulrik +4593520732

Stillingskategori

Køkken og rengøring

Arbejdstid

Fuldtid

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang