Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Vis job
Jobhuset, Jobcenter Aalborg søger to afdelingsledere

Tag roret og vær med til at sætte dit præg på fremtidens beskæftigelsesindsats i Jobcenter Aalborg!

To af vores dygtige afdelingsledere har fået nye spændende muligheder. Derfor er vi nu på udkig efter to nye visionære lederkollegaer, der kan lede i en tid, hvor der er et større politisk fokus på jobcentrene, ændringer i beskæftigelsesindsatsen og lokale forandringer under opsejling, og hvor de store overskrifter i Jobhuset er:

  • At få sikret fremtidens beskæftigelsesindsats i Jobcenter Aalborg for de forsikrede ledige og jobparate kontanthjælpsmodtagere over 30 år
  • At kunne skabe sammenhængskraft mellem resultater, opgaveløsning og medarbejdertrivsel på tværs af Jobhuset
  • At understøtte Jobhuset i at holde det beskæftigelsesfaglige fokus – samtidig med at holde et skarpt blik på den virksomhedsrettede dagsorden

Vi står derfor i en spændende tid, hvor du kan blive en af vores ankerpersoner. Tiden er dog også præget af forandringer inden for beskæftigelsessystemet og jobcenterets arbejde. I sådanne tider er der brug for, at du som leder, med Jobcenter Aalborgs vision om at være Danmarks mest værdiskabende beskæftigelsesindsats i ryggen, kan træde til og lede den eksisterende drift med ro, nærvær og fagligt fokus. Det skal du samtidig med, at du kan formå at se fremad og tænke i nye muligheder for at skabe en effektiv beskæftigelsesindsats.

Områderne, hvor vi søger nye ledere, er i Dagpengeafdelingen, Kontanthjælpsafdelingen samt Job- og Indsatsteamet – alle områder, hvor der er et stærkt virksomhedsrettet fokus. Uafhængigt af hvilken afdeling du bliver en del af, kan du forvente at blive leder for cirka 30 medarbejdere.

Hvis ovenstående lyder som dig, og du har lyst til at blive en del af lederteamet i Jobhuset, så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Jobcenter Aalborg – hvad er det for et hus, som du skal træde ind i?

I Jobcenter Aalborg dækker vi alle målgrupper i beskæftigelsesindsatsen lige fra borgere tæt på arbejdsmarkedet, til dem der står længere væk.
Jobcenteret består af fem myndighedshuse med hver deres centerchef, hvor du vil høre til i Jobhuset. Jobhuset er indgangen for alle forsikrede ledige og alle kontanthjælpsmodtagere med en erhvervskompetencegivende uddannelse og alle kontanthjælpsmodtagere over 30 år. Jobhuset varetager hele den beskæftigelsesmæssige indsats i forhold til disse målgrupper. Jobhuset yder herunder generel råd- og vejledning, forestår opfølgning på den lediges situation samt afgiver konkrete aktiveringstilbud, såsom virksomhedspraktikker og løntilskud samt workshops, jobsøgningsforløb og jobklubber, som hovedsageligt er interne tilbud.
Virksomhedsservice er ligeledes placeret i Jobhuset, og er virksomhedernes indgang til Jobcenter Aalborg. Det er bindeleddet til resten af Jobcenter Aalborg i forhold til at understøtte de virksomhedsvendte indsatser.

Du vil referere direkte til centerchefen og vil indgå i en ambitiøs ledergruppe, hvor du sammen med dine tre lederkolleger lægger vægt på fællesskab og står skulder ved skulder i Jobhusets bestræbelser på at løse og udvikle den fælles kerneopgave.

Hvad bliver dine vigtigste opgaver?

Som afdelingsleder vil du have den daglige personaleledelse for dine medarbejderne og have et tæt samarbejde med dem omkring deres udvikling og resultater bl.a. gennem resultatopfølgningssamtaler og løbende sparringsamtaler. Du vil, sammen med faglige koordinatorer, have det primære faglige ansvar på dit område. Du drøfter og koordinerer løbende med centerchefen og de øvrige afdelingsledere, og I leder jeres afdelinger med afsæt i de fælles beslutninger og fælles visioner for Jobhuset.

Derudover er du ansvarlig for:

  • at omsætte strategiske rammer og retning til konkret praksis
  • at sætte og fastholde en tydelig kurs for din afdeling
  • at skabe kontinuitet blandt medarbejderne i en foranderlig tid
  • at holde et stort fokus på kerneopgaverne - værdiskabelsen for borgere og virksomheder, og følge op på resultaterne

Hvem er du og din faglige profil?

  • Du har flere års ledelseserfaring, gerne inden for beskæftigelsesområdet, og relevant uddannelse
  • Du skal både være tydelig og transparent, men også uhøjtidelig og nærværende i din ledelsesstil
  • Du kan stille dig op på ’ølkassen’ og gribe forsamlingen, samtidig med at du er tillidsskabende og ser vigtigheden i at inddrage, lytte og give råderum
  • Du kan understøtte faglige koordinatorer og konsulenter med planlægning, processer og kommunikation
  • Du trives med at skabe kontakt og opbygge relationer – både i og uden for afdelingen, herunder a-kasser, uddannelsesinstitutioner, leverandører og aktører inden for området
  • Du tør tage chancer, samtidigt med at du kan udfordre vanetænkning
  • Du har en vision og et mindset om at ville tænke i sammenhængskraft
  • Du har flair og interesse for at anvende IT og arbejde datadrevent – du skal gerne se digitalisering og kompetenceudvikling som effektive værktøjer til at nå målet om at løse kerneopgaven

Du vil selv få mulighed for at præge stillingen med dine kompetencer. Hvordan vi fordeler lederopgaverne på de forskellige områder, skal du sammen med ledergruppen være med til at definere. Du må dog gerne kommentere i din ansøgning din relation ind til områderne, og hvad du ser som en god virksomhedsrettet tilgang for områderne.

Er du nysgerrig på mere, før du søger?

Så er du velkommen til at henvende dig til centerchef Lena Byrgesen på tlf. 99319059 / 25199059. Hun træffes bedst den 23. juli mellem kl. 10 og 12 eller den 15. august mellem kl. 13 og 14.30.
Alternativt kan du kontakte afdelingsleder af Virksomhedsservice Janne Holm Nielsen på tlf. 9931 9144 / 2519 9144. Hun træffes bedst den 8. august mellem kl. 10 og 12 eller den 12. august mellem kl. 10 og 12.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er omfattet af lokal løn. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og HK/DS.

Det er et krav, at du har kørekort og evt. er villig til at anvende egen bil i arbejdstiden, hvis fællesbilerne på arbejdspladsen er optaget.


Ansøgningsfrist: den 16. august 2024.

Samtaler: Vi afholder 1. samtalerunde den 22. august 2024, hvorefter der udvælges kandidater til test inden en forventelig 2. samtalerunde den 28. august 2024.

Ansættelsesstart: 1. oktober eller efter aftale

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset køn, alder, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Forud for ansættelse, indhenter vi reference.
Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Bemærk

Ansøgningsfrist

16.08.2024

Kontaktperson

Lena Anine Hyldgaard Byrgesen +4599319059

Stillingskategori

Ledelse

Arbejdstid

Fuldtid

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang