Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Vis job
Dagtilbud Gistrup søger pædagogisk leder til Gug Børnehave

Om jobbet, os og dig

Som pædagogisk leder vil du træde ind i et spændende og varieret job, hvor hverdagen er fyldt med mange og forskelligartede opgaver – en hverdag, hvor du bevæger dig mellem alt fra at være i pædagogisk praksis sammen med børnene, administrative opgaver, tværfagligt samarbejde til håndtering af bygningsmæssige opgaver. I Gug Børnehave står vi på, at en højkvalitetsinstitution skabes gennem høj faglighed, nærvær, tryghed, humor og en mentaliserende tilgang.

Gug Børnehave er en del af Dagtilbud Gistrup, som består af 10 institutioner. Børnehaven er en 3-6 års institution, der er normeret til 40 børn fordelt på to aldersintegreret stuer. Børnehaven ligger som nabo til Gug skole og har sportsplads og skov i gåafstand.

Børnegruppens størrelse er medvirkende til, at alle børn kender alle voksne og alle voksne alle børn. Alle står solidt på, at oplevelsen af at blive set, hørt og forstået er afgørende for barnets trivsel og positive udvikling. Børneperspektivet og det pædagogiske læringsmiljø omkring dette er nøgleord i vores faglige arbejde. Der er altid et stort fokus på kerneopgaven og hvordan vi skaber de bedste rammer og tid hertil.

I børnehaven er der en dynamisk og justerbar medarbejdergruppe, hvor refleksion og evaluering er fast indlagt i den faglige organisering. Det er en ambitiøs gruppe der fejrer succes og sætter hele tiden barren en tand højere for det pædagogiske arbejde. Der er en stor opmærksomhed på, at alle i medarbejdergruppen er hinandens positive faglige forudsætninger.

I børnehave vægtes omsorg, nærvær og betydningsfulde voksne højt. Der arbejdes med professionelle læringsmiljøer i børnehøjde.

Vi arbejder didaktisk med den ”styrkede pædagogiske læreplan” så vi bliver tydelige på vores sprog og mål for det pædagogiske arbejde.

Det tilbyder vi
Som pædagogisk leder kommer du dels til at være en del af fællesskabet i børnehaven og dels indgår du i et ledelsesteam med 9 andre pædagogiske ledere og dagtilbudslederen for området. I dagtilbud Gistrup er alle børn alles børn, og det betyder, at vi er sammen om at udvikle og lede institutionerne i Dagtilbud Gistrup. Vi er et velfungerende ledelsesteam, der har ambitioner på alles børns vegne og derfor har vi også kontinuerligt den pædagogiske kvalitet ”under luppen” (læs evalueringskultur).

Se yderligere information på børnehavens hjemmeside:

https://gugboernehaven.aula.dk/

Vi er et grønt dagtilbud og alle institutioner i dagtilbuddet har Grønne Spires Grønne Flag – vi står på, at gode vaner grundlægges i barndommen og vi har derfor fokus på at skabe bæredygtige processer i det pædagogiske arbejde.

Alle institutioner i Dagtilbuddet har deltaget i et udviklingsforløb i Nest. Gennem dette forløb har vi fået et fælles skærpet fokus på visuelle støttesystemer og den voksnes facilitering af udviklende læringsmiljøer og Alle børns deltagelsesmuligheder.

Som leder får du mulighed for løbende faglig og personlig udvikling, herunder fx Diplomuddannelse i Ledelse.

Dine kompetencer som leder:

  • Du sætter en ære i at være nærværende og synlig i dagligdagen samt ved arrangementer i huset.
  • Du er ambitiøs, går forrest og har følgeskab
  • Du kan se faglige og personlige muligheder i at være med til at skabe en god hverdag for alle børn i dagtilbuddet.
  • Du har flair for at kommunikere i øjenhøjde med dine omgivelser
  • Du kan oversætte og omsætte teoretiske begreber til hverdagspraksis
  • Du har forståelse for og indsigt i områdets børn og familier
  • Du er bevidst om din rolle i skabelsen af et positivt og tillidsfuldt forældresamarbejde og arbejder professionelt med forældresamarbejdet.
  • Du må gerne have erfaring med pædagogisk ledelse
  • Du har forståelse for samarbejdet og samspillet mellem personalet – herunder, at der er forskellige kompetencer, og at de anvendes bedst muligt i hele huset
  • Du har en pædagogisk grunduddannelse og gerne erfaring med pædagogisk praksis i daginstitution.
  • Du har kendskab til IT
  • Du har etik i skriftlighed og finder det naturligt at anvende faglighed i skrift og tale
  • Du kan ”oversætte” nationale og kommunale politikker og strategier lokalt i institutionen

Har ovenstående vakt din interesse, så kom og bliv en del af vores stærke fællesskab, hvor vi kan i fællesskab og hvor din rolle er alsidig og dine bidrag meningsfulde.

Praktiske oplysninger

Du kan kontakte dagtilbudsleder Karin Andreasen på tlf. nr. 31 99 09 71 for yderligere oplysninger vedr. stillingen.

Stillingen som pædagogisk leder er på fuld tid og med tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist er d. 18.8.24, og der afholdes ansættelsessamtaler d. 23.8 2024.

Stillingen er aflønnet efter gældende overenskomst mellem KL og BUPL.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest samt reference.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Bemærk

Ansøgningsfrist

18.08.2024

Kontaktperson

Karin Andreasen +4531990971

Stillingskategori

Ledelse

Arbejdstid

Fuldtid

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang