Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Vis job
Leder til Gennem Bakkerne, der kan skabe følgeskab og udvikling

Vi søger en engageret og erfaren leder til Gennem Bakkerne, et botilbud for voksne med autisme og andre udviklingsforstyrrelser. Er du klar til at tage ansvar, skabe udvikling og sikre høj kvalitet i vores tilbud? Så er det dig, vi leder efter!

På botilbuddet Gennem Bakkerne bor 32 voksne med autisme, opmærksomhedsforstyrrelser, selvskadende adfærd, udviklingsforstyrrelser af tale og sprog, udadreagerende adfærd og udviklingshæmning. Tilbuddet er specielt designet til mennesker med særlige behov og tilbyder både fysisk og psykisk skærmning.

Vores faglighed bygger på tilgangen om Recovery-orienteret Rehabilitering, hvor vi fremmer håb, drømme og potentiale hos beboerne. Vi arbejder tæt sammen med pårørende og værger som vigtige ressourcer og lægger vægt på dialog og partnerskaber for at sikre, at Gennem Bakkerne bliver et sted, hvor både beboere og medarbejdere trives og udvikles.

Din rolle som leder
Som leder hos os bliver du en central figur i både den daglige drift og den langsigtede udvikling af Gennem Bakkerne. Vi er i gang med en spændende faglig og kulturmæssig udvikling, hvor din erfaring og kompetencer inden for forandringsledelse vil være afgørende.

Dine hovedopgaver bliver:

  • Strategisk udvikling: Skabe og implementere strategier for udvikling af tilbuddet, herunder at operationalisere og dybdeimplementere den Recovery-orienterede og rehabiliterende tilgang.
  • Arbejdsmiljø: Sikre et godt arbejdsmiljø og støtte medarbejderne i deres daglige arbejde, herunder implementering af Low Arousal 2.
  • Samarbejde: Arbejde tæt med assisterende ledere, medarbejdere og tillidsvalgte.
  • Relationer: Styrke relationen til pårørende- og værgegrupper som ressourcer.
  • Økonomistyring: Håndtere økonomistyring og driftsledelse.
  • Vidensopdatering: Være nysgerrig og opsøge ny viden og tilpasse praksis inden for autismeområdet.

Hvem er du?
Vi søger en leder med en god portion ledererfaring – og gerne fra en lignende stilling. Du har en relevant teoretisk uddannelse og stærke kompetencer inden for ledelse og forandringsledelse.

Du er i stand til at arbejde helhedsorienteret og skabe følgeskab, trække i processen, når der er brug for det – og være mere coachene, når der er brug for det.

Du er en leder, der naturligt skaber følgeskab. En leder, der er nysgerrig på, hvad der skaber trivsel i både liv og arbejdsliv. Samtidig er du velbevandret i økonomistyring og driftsledelse.

Som person er du en tydelig og anerkendende leder, der er tolerant, tålmodig og forstående, og som evner at lytte og lægge vægt på menneskers tanker og handlinger.

Det kan vi tilbyde dig
Hos os får du ledelsesrum, mandat og ansvar til at drifte og udvikle tilbuddet. Du vil arbejde sammen med et hold af dedikerede og fagligt dygtige medarbejdere, der ønsker udvikling – og du vil få støtte fra organisationen med en tydelig strategisk ramme.

Vi tilbyder et job, hvor du inden for denne strategiske ramme kan sætte dit eget præg på praksis og være med til at justere den i forhold til ny viden og bedste praksis.

Gennem Bakkerne er tilknyttet Center for Særlige tilbud i Voksensocialafdelingen, som er en del af Job og Velfærd i Aalborg Kommune.

Når du søger stillingen
Send en kortfattet ansøgning med eksempler, der illustrerer, hvad vi kan forvente af dig i stillingen. Vedhæft dit CV og referencer som bilag.

Ansøgningsfristen er den 3. september 2024 kl. 23.59.

Vi holder to samtalerunder den 11. og 24. september 2024.
Går du videre til 2. samtalerunde, vil du blive bedt om digitalt at udfylde en Garuda-personlighedstest.

Vil du vide mere, så kontakt
Centerchef Anne Louise Dall på 25 20 77 01 i tidsrummet: den 16. juli 2024 kl. 10 – 11 samt den 23. august 2024 kl. 9-10.

Du kan også klikke ind på aalborg.dk og læse mere om vores organisation, og hvad vi står på:

Du kan også klikke ind og læse mere om Gennem Bakkerne her: https://fagfolk.aalborg.dk/beskaeftigelse-og-handicap/botilbud/gennem-bakkerne

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Inden din ansættelse indhenter vi straffeattest og referencer.

Arbejdssted
Botilbuddet Gennem Bakkerne, Gennem Bakkerne 23 B, 9310 Vodskov

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommunes Voksensocialafdeling
Vores DNA – en del af noget større
I Voksensocialafdelingen vil vi være pionerer i faglig særklasse. Vi sætter mennesket først, og sammen styrker vi den enkeltes potentiale. Det er denne spændende organisatoriske virkelighed, du får mulighed for at blive en del af.
Vi har en stærk kultur, der omfavner et lige så stærkt menneskesyn. Vi tror på, at alle mennesker er forskellige og derfor har unikke måder at være betydningsfulde på. Det gælder både de mennesker, vi er her for, og de mennesker vi er her sammen med. Som en del af forvaltningen Job og Velfærd har vi en hel central rolle i at sikre vækst, fælleskab og velfærd i Aalborg Kommune.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Bemærk

Ansøgningsfrist

03.09.2024

Kontaktperson

Anne Louise Dall +4525207701

Stillingskategori

Ledelse

Arbejdstid

Fuldtid

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang