Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Vis job
Erfaren projektleder til Bæredygtig Jordhåndtering

Kan du løfte og drive bæredygtig jordhåndtering til nye højder? Er du en åben og involverende projektleder, der ikke er bange for at finde nye veje? Kan du skabe netværk på tværs, og brænder du for at være med til at løfte den grønne omstilling?

Så har vi måske din næste stilling.


Om jobbet

Vi vil gerne invitere dig ind i maskinrummet i landets 3. største kommune. Derind, hvor udvikling og samarbejde skaber forandring, der batter. Som et led i at løfte den grønne omstilling skal vi nemlig øge bæredygtigheden, når det kommer til håndtering af jord fra bygge- og anlægsprojekter.

Du vil blive tilknyttet Team Jord, hvor du vil tage del i teamets opgaver indenfor anvisning af jord, tilladelser til nyttiggørelse af jord, sparring i forbindelse med miljøgodkendelser til jordmodtageanlæg og andre myndighedsopgaver. Hovedfokus i en stor del af din hverdag vil dog være at løse den specifikke opgave med at skabe bæredygtighed på jordområdet, hvor du blandt andet skal være med til at bygge bro til og skabe resultater med interne såvel som eksterne parter.

Dine opgaver vil her blandt andet være at:

  • Gennemføre interessentanalyser og interviews med andre kommuner
  • Skabe overblik over igangværende nyttiggørelsesprojekter og etablere en informationsservice til aktører
  • Gennemføre en analyse af alle arealer indenfor Aalborg Kommune med henblik på at finde egnede lokaliteter til etablering af nyttiggørelsesprojekter
  • Afsøge muligheder for etablering af jordhotel
  • Udarbejde og vedligeholde et projektkatalog med konkrete nyttiggørelsesprojekter
  • Sikre, at der indenfor Aalborg Kommune er bynære lokaliteter, der kan modtage jord med forskellig forureningsgrad og tekniske egenskaber.
  • Sikre at der skabes kontakt mellem projekter med jordoverskud og projekter, der kan modtage jord.

Om dig

Vi forestiller os, at du er god til at skabe netværk og til at arbejde på tværs af fagligheder. Vi vægter en struktureret og analytisk tilgang til opgaveløsning højt, og et netværk i jord-branchen vil være meget velkomment.

Proceskompetencer og solid erfaring som projektleder af større og komplicerede projekter vil være en fordel for at lykkes i jobbet, ligesom erfaring med procesoptimering og forandringsledelse vil tælle positivt.

Viden om jordhåndtering vil være en stor fordel, ligesom kendskab til planlægning, natur, miljøgodkendelser og andre dele af det tekniske område vil være nyttig i løsning af opgaven med bæredygtig jordhåndtering.

Din uddannelse kan være ingeniør, landinspektør, geograf, planlægger, geolog eller lignende indenfor det tekniske område. Det kan også være, at du bare er super-dygtig til projektstyring og samtidig har kendskab til jord-branchen.



Om os

Team Jord består af otte engagerede medarbejdere, der har menneskers sikkerhed og sundhed samt miljøets beskyttelse som deres primære fokus. Vi sikrer, at overskudsjord håndteres korrekt og efter reglerne, vi meddeler påbud, og vi giver tilladelser efter jordforureningsloven.

Vi er en del af forvaltningen Klima og Miljø, hvor også beskyttelse af grundvand og håndtering af spildevand hører hjemme sammen med industrimiljø, affald, grøn omstilling, klima og administration af kommunens bygninger. Derudover arbejder kommunen på det tekniske område med både planlægning, byggeri og veje. Vi beskytter natur og fjord. Vi fører tilsyn hos landbrug og virksomheder, planlægger forsyning af vand og varme samt håndtering af affald.

Og du vil få brug for alle dine netværksevner, når du skal skabe samspil mellem de forskellige fagområder.


Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes besat 1. oktober eller snarest muligt herefter.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst med KL og efter forhandling med den pågældende faglige organisation. Vores arbejdsuge er på 37 timer, og vi har flekstid efter aftale. Du skal have kørebort til bil.
Vi holder til på Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby.



Yderligere information

Hvis du vil høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte teamleder Louise Raaschou Andersen, tlf. 2520 2166 (uge 28, 32 og 33) eller Afdelingschef Michael Palsgaard Andersen 25202160 (uge 30).

Du er også velkommen til at sende en mail på Louise.r.andersen@aalborg.dk


Ansøgning

Ansøgningen sendes senest den 15. august 2024 ved at trykke på knappen ”send ansøgning” og vedhæfte din ansøgning og relevante bilag.

Ansættelsessamtaler forventes at blive afholdt den 26. august 2024.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bemærk

Ansøgningsfrist

15.08.2024

Kontaktperson

Louise Raaschou Andersen

Stillingskategori

Teknik, miljø, veje og parker

Arbejdstid

Fuldtid

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang