Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Vis job
Administrativ konsulent til Business Region North Denmark - BRN

Vil du med helt ind i det erhvervspolitiske maskinrum, hvor de nordjyske borgmestre og regionsrådsformanden arbejder for at styrke forudsætningerne for fortsat vækst, udvikling og jobskabelse i Nordjylland? Er du skriftligt kompetent, administrativt stærk og rustet til at begå dig i en politisk styret organisation? Så er det muligvis dig, vi leder efter.

Dine opgaver
Du skal som vores nye konsulent være med til at få ting til at ske i et visionært erhvervspolitisk landskab. Du får mulighed for at være med til at sætte Nordjylland på landkortet og skabe gode rammer for regionens erhvervsliv, infrastruktur, forsvar og grøn omstilling. Du bliver en del af et stærkt fagligt team og får en vigtig tovholderrolle i BRN’s relationer til medlemskommunerne og Region Nordjylland samt samarbejde med andre aktører, der også understøtter udviklingen af Nordjylland. Relationer og samarbejde er nemlig helt afgørende for, at vi kan lykkes med vores opgaver.

Du vil blandt andet arbejde med:

  • Sekretariatsbetjening af BRN’s bestyrelse og direktion - heriblandt udarbejdelse af dagsordner, sagsfremstillinger, referater, kontraktholderfunktion, oplæg til politiske drøftelser og præsentationer til politikere om strategiske emner og opgaver.
  • Udarbejdelse af budgetopfølgning på BRN’s overordnede økonomi.
  • Formidling og tilrettelæggelse af events relateret til interessevaretagelse på udvalgte indsatser indenfor erhvervsliv, infrastruktur, forsvar og grøn omstilling.
  • Løbende kontakt til borgmestre, kommunaldirektører, regionsrådsformand, regionsdirektør samt andre nøglepersoner hos kommunerne og Region Nordjylland med henblik på at understøtte koordineringen for at sikre fremdrift på relevante dagsordner.
  • Videreudvikling og fastholdelse af konstruktive relationer med BRN’s samarbejdspartnere og interessenter.

Din profil
Vi leder efter en person, der kan se sig selv i at understøtte og bidrage til skabe gode rammer for regionens erhvervsliv, infrastruktur, forsvar og grøn omstilling ved at skabe de rette arbejdsbetingelser for beslutningstagerne. Din specifikke uddannelsesbaggrund er ikke afgørende. Vi forestiller os, at:

  • Du har en relevant uddannelsesbaggrund fx som cand.scient.pol., cand.pol.adm., cand.merc., professionsbachelor i offentlig administration, kontoruddannet eller andet.
  • Du har to til tre års erfaring fra en lignende stilling i en kommune eller en region.
  • Du har erfaring med eller interesse for politisk betjening, herunder udarbejdelse af sagsfremstillinger, dagsordener og referater m.v.
  • Du formår at løse administrative opgaver og befinder dig godt i denne rolle.
  • Du interesserer dig for tal og har erfaring med eller viden om økonomistyring.
  • Du kan indtage en konstruktiv og koordinerede rolle i tværgående og tværfaglige samarbejder.
  • Du har indsigt og interesse i det kommunale/regionale landskab i Nordjylland.
  • Du har gode kommunikative evner - både i skrift og tale.
  • Du arbejder struktureret og har sans for detaljer.

Det er desuden en fordel, hvis du er vant til at arbejde digitalt og er fortrolig med Office-pakken.

Vi tilbyder
Vi tilbyder den rette en spændende og udfordrende rolle placeret mellem adskillige centrale aktører, erhvervspolitik og samfund. Du får rig mulighed for at være med til at sætte Nordjylland på landkortet samt og understøtte regionens erhvervsliv, infrastruktur, forsvar og grønne omstilling.

Du bliver en del af et velfungerende og fagligt stærkt team i sekretariatet, som udover dig består af en public affairs-konsulent, sekretariatschefen og tre klimamedarbejdere, som arbejder på tværregionale klimaindsatser i Nordjylland. Vores dagligdag er præget af faglig sparring og tillid til hinandens evner og indsats. Vi har en uhøjtidelig tone på kontoret og kort til grin. Sociale arrangementer er prioriteret højt, og det gode kollegaskab står øverst på vores liste.

Sekretariatet er placeret sammen med Aalborg Kommunes erhvervsafdeling, Business Aalborg. Du vil i stillingen referere til sekretariatschef i BRN Christine Lunde.

Om BRN
BRN er et erhvervspolitisk samarbejde mellem de 11 nordjyske kommuner og Region Nordjylland, som målrettet arbejder for at styrke betingelserne for vækst og udvikling i hele landsdelen. Vi bringer gennem politisk interessevaretagelse Nordjyllands særlige styrker og potentialer i spil og arbejder hermed for at styrke Nordjyllands position i et nationalt og internationalt perspektiv.

Som en dynamisk og handlingsorienteret politisk platform er det BRN’s bestyrelse (de nordjyske borgmestre og regionsrådsformanden), der sætter retningen for de fælles dagsordener, hvor BRN skal være Nordjyllands stemme i forhold til politisk interessevaretagelse og koordinerende indsatser.

Læs mere her

Vilkår og ansættelsesproces
Ansøgningsfrist den 30.08.2024

Vi forventer at afholde 1. samtale den 04.09.2024

I løbet af samtaleforløbet vil du blive præsenteret for en personligheds- og profiltest samt skulle løse enkelte opgaver.

Forventet tiltrædelse er snarest muligt.

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte:

Christine Lunde, sekretariatschef:23320332

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Ansættelsen er på fuld tid - 37 timer om ugen. Inden din ansættelse indhenter vi referencer fra nuværende/tidligere arbejdsgivere.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Bemærk

Ansøgningsfrist

30.08.2024

Kontaktperson

Jeanne-Christine Lunde-Christensen +4523320332

Stillingskategori

Administration og sagsbehandling

Arbejdstid

Fuldtid

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang