Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Vis job
Leder til velfungerende botilbud for mennesker med autismespektrumforstyrrelser

Botilbuddet Hobbitten i Sæby søger ny leder, som kan være med til at opretholde den høje standard, der er på stedet, og videreudvikle både indsatser og fagligheden.

Som leder kommer du til et sted med mange muligheder for at bedrive god ledelse, fordi der er en sund økonomi, erfarne og dygtige medarbejderne og et højt specialiseret niveau. Der er et tæt samarbejde med engagerede pårørende og lokalsamfundet i byen.

Vi ønsker således en leder, der kan lande godt, og videreudvikle de potentialer, som er for stedet.

Du har denne profil:

  • Du har en stærk ledelsesprofil med afsæt i ledelseserfaring fra lignende stillinger.
  • Du er tydelig omkring fastlæggelse af rammer og retning, og du læner dig op ad Vision og kerneopgave i vores forvaltning.
  • Du anser det som afgørende, at vores praksis har afsæt i at lytte til og understøtte den enkelte borgers håb og ønsker til eget liv, og samtidig have afsæt i den enkelte borgeres ressourcer.
  • Du trækker naturligt på kompetencer i borgers netværk og det omkringliggende civilsamfund.
  • Du sætter klare mål og forventninger for medarbejderne og formår at identificere og udnytte deres kompetencer og potentiale.
  • Du har højt fokus på arbejdsmiljø og trivsel og er lydhør overfor medarbejdernes synspunkter og ideer.
  • Du er bevidst om, at vi alle skal gøre en indsats for øget tiltrækning og tilknytning på socialområdet.

Her er, hvad du kan se frem til som leder på stedet
Du vil overtage ledelsen af et yderst driftssikkert botilbud med en sund økonomi, en tydelig målgruppebeskrivelse og en engageret og faglig medarbejdergruppe.

Din rolle indebærer aktiv deltagelse i udformningen og implementeringen af strategier og ambitioner for tilbuddet. Af konkrete forestående opgaver ligger bl.a. videreudviklingen af praksis med afsæt i Recovery-orienteret rehabilitering og Low Arousal 2. Dette vil foregå i tæt samspil med assisterende leder, som vi også er i gang med at ansætte. Et nyt ledelsesled med henblik på at styrke den samlede ledelseskraft i tilbuddet. Du får således en væsentlig opgave i at konstituere jer som nyt ledelsesteam på Hobbitten.

Mere Botilbuddet Hobbitten
Hobbitten er et helhedstilbud under Almenboliglovens §105, med støtte efter Servicelovens § 85, hvor der er bolig til 12 borgere.

Målgruppen er kendetegnet ved en autismediagnose, i komorbiditet med varierende grad af psykisk udviklingshæmning, hvorfor de pædagogiske indsatser tilrettelægges ud fra et tidligt udviklingstrin. Målgruppen er voksne borgere, der har brug for hjælp og støtte i alle livets forhold.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Forud for endelig ansættelse skal der foreligge straffeattest og indhentes referencer

Arbejdsstedets adresse
Hobbitten, Stygge Krumpens Vej 50, 9300 Sæby.

Samtaler
Vi forventer at holde 1. samtale den 20. august 2024 og 2. samtale den 28. august 2024.

Tiltrædelse den 1. oktober 2024.

Måske har du spørgsmål
Du er velkommen til at kontakte Centerchef Anne Louise Dall på telefon 25 20 77 01. Dette den 18. juli 2024 mellem kl. 9.00-10.00.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommunes Voksensocialafdeling
Vores DNA – en del af noget større
I Voksensocialafdelingen vil vi være pionerer i faglig særklasse. Vi sætter mennesket først - gennem handlekraft, partnerskaber, forenkling og dialog.

Det er denne spændende organisatoriske virkelighed, du får mulighed for at blive en del af.

Vi har en stærk kultur, der omfavner et lige så stærkt menneskesyn. Vi tror på, at alle mennesker er forskellige og derfor har unikke måder at være betydningsfulde på. Det gælder både de mennesker, vi er her for, og de mennesker vi er her sammen med. Som en del af forvaltningen Job og Velfærd har vi en hel central rolle i at sikre vækst, fællesskab og velfærd i Aalborg Kommune.

Læs mere om vores organisation, og hvad vi står på her:

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1.000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Bemærk

Ansøgningsfrist

14.08.2024

Kontaktperson

Anne Louise Dall +4525207701

Stillingskategori

Ledelse

Arbejdstid

Fuldtid

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang