Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Vis job
Pædagog til vuggestuen Spiren

To Pædagoger til fuldtidsstilling i Vuggestuen Spiren pr. 1. september 2024 eller snarest her efter.

Vuggestuen Spiren søger 2. pædagoger, der brænder for arbejdet med de 0 til 2-årig børn.

Er du den der vægter at arbejde med de mindste børn og er nærvær, tryghed og omsorg, vigtige elementer i dit arbejde? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega i Vuggestuen Spiren.

Er du den der kan ræse afsted på en scooter på legepladsen og samtidig tilbyde en tryg favn hvorfra et lille barn kan udforske verden? Brænder du for at skabe værdifulde oplevelser i børnenes hverdag og kan arbejde reflekteret og målrettet med børnegruppen, så kan det være, at du er den pædagog, der skal være i vores vuggestue.

Vores forventninger til dig

Du er uddannet pædagog- om du er nyuddannet eller erfaren er ikke afgørende.

Du er optaget af omsorg og nærvær og har gode kommunikative evner.

Du skal være en pædagog, som er bevidst om, at du er en rollemodel for børnene og er deres inspirationskilde. Du skal kunne sætte ord på ting, begreber, følelser og benævne det, der er omkring barnet. Når et barn bliver vred, skal du kunne sætte dig barnets sted og kunne tale med barnet i øjenhøjde. Du skal arbejde med at skabe gode læringsmiljøer hele dagen, både ude og inde. Du skal kunne se vigtigheden i, at vi sammen har et fælles ansvar for dagen, både i den enkelte gruppe og i huset, som helhed- og arbejder ud fra at ressourcerne følger børnene.

Det får du

Vi arbejder primært stueopdelt, men pt. Har vi særligt fokus på at etablere et stærkt arbejdsfællesskab på tværs i huset. Hos os bliver du således en del af et arbejdsfællesskab, hvor vi er optaget af, at vores indsats og arbejde gør en positiv forskel for børnene. Det betyder, at vi giver og modtager feedback, sparring og blander os professionelt i hinandens praksis. Du skal derfor være åben, deltagende og nysgerrig og være med til at udfylde vores samarbejde med din faglighed og dine kompetencer. Med andre ord kan du være med til at præge, hvordan vuggestuen Spiren skal se ud i fremtiden.

Vi tror på, at tryghed og omsorg fra nærværende pædagoger, er alt afgørende for, at børn trives, udvikles og lære. Du får 14 engageret og faglige kollegaer der brænder for kerneopgaven, en engageret forældregruppe og en børnegruppe hvor leg er kilden til begejstring og glæde. Du bliver en del af et arbejdsfællesskab, hvor du har mulighed for medindflydelse på praksis, hvor der er plads til refleksioner og afprøve nye ideer. En arbejdsplads hvor arbejdsmiljø og trivsel prioriteres højt.

Aalborg kommune er en børnevenlig kommune, vi arbejder med det mindset og børnesyn, som danner grundlag for FN’s børnekonvention som indeholder et unikt børnesyn. Vuggestuen Spiren er optaget af de 6 artikler, der ligger til grund for at Aalborg kommune er en børnevenlig kommune.

I din ansøgning forventer vi, at du har forholdt dig til ovenstående. Hvis du kan se dig selv i det og vil være en del af vuggestuen Spiren, vil vi meget gerne høre fra dig.

Hvem er vi?

Vuggestuen Spiren er beliggende i Vejgaard, er normeret til 40 vuggestuebørn fordelt på 3 stuer. Vuggestuen Spiren har fællesledelse med naboinstitutionen Børnehaven Regnbuen og er en del af Dagtilbud Øst, som består af 17 institutioner. Vuggestuen Spiren deler legeplads med børnehaven Regnbuen og er beliggende tæt ved Golfparken, hvor der er masser af skøn natur og legepladser, med mange muligheder for bevægelse, fordybelse og aktiviteter. Nærmiljøet byder på mange legepladser som flittigt bliver besøgt og husets ene ladcykel gør det muligt at udforske den verden, der ligger lidt længere væk, end de små ben kan holde til.


Arbejdsstedets adresse
Hadsundvej 119, 9000, Aalborg

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er omfattet af lokalløn. Grundlønstrin 26. øvrige ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og BUPL

Forud for ansættelse, indhenter vi straffe- og børneattest, samt reference.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Bemærk

Ansøgningsfrist

14.08.2024

Kontaktperson

Henrik Schroll Christensen +4525200364 +4525200364

Stillingskategori

Børn og unge

Arbejdstid

Fuldtid

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang