Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Vis job
Afdelingsleder til Sygedagpengehuset i Aalborg Kommune – tag lederskabet til nye højder!

Vil du være med til at sætte dit præg på sygedagpengeområdet i fremtidens beskæftigelsesindsats? Vil du via din ledelse understøtte resultatskabelse og trivsel i et fagligt stærkt hus og en dedikeret afdeling? Så er muligheden der nu, da Sygedagpengehuset i Job- og Uddannelsesafdelingen i Aalborg Kommune søger en afdelingsleder til fastansættelse pr. 01.10.2024.

I Aalborg Kommunes Job- og Uddannelsesafdeling vil vi være Danmarks mest værdiskabende beskæftigelsesindsats for virksomheder og borgere. Det betyder, at vi har defineret disse tre kerneopgaver:

  • At virksomhederne kan få den arbejdskraft, de efterspørger
  • At ledige og sygemeldte skal i job eller uddannelse
  • At borgerne får rette penge til rette tid

Vi arbejder desuden ind i forvaltningens vision:

Vi vil gentænke velfærd og skabe værdi sammen med borger og samfund.

Kan du se dig selv arbejde ind i dette, så læs videre…

Om jobbet:

Som afdelingsleder vil du være nøgleperson i en af vores to job- og indsatsafdelinger, der har fokus på at bringe sygemeldte ledige borgere hurtigst og bedst muligt tilbage på arbejdsmarkedet. Du får ansvaret for at lede en afdeling bestående af omkring 28 passionerede og fagligt dygtige medarbejdere, herunder rådgivere og virksomhedskonsulenter.

Dine ansvarsområder indeholder:

  • Daglig ledelse og koordinering af afdelingen
  • Udvikling og implementering af strategier og indsatser for bedst mulige opgaveløsning
  • Samarbejde med interne og eksterne partnere
  • Skabe resultater gennem positiv ledelse og samarbejde, konkret bl.a. via resultatsparring og faglig sparring til medarbejderne
  • Tæt samarbejde med det øvrige lederteam

Vi leder efter dig, der:

  • Har ledererfaring eller i hvert fald har stor lyst til at få det, og som besidder en naturlig autoritet, handlekraft og er god til at kommunikere
  • Brænder for at skabe resultater gennem dialog og samarbejde
  • Er nysgerrig og tænker udviklingsorienteret
  • Har kendskab til arbejdet med sygemeldte (socialfaglig uddannelse er en fordel)

Hvad kan vi tilbyde?

Sygedagpengehuset er en dynamisk og ambitiøs arbejdsplads med en bred vifte af spændende opgaver. Du vil blive en del af et arbejdsmiljø, hvor vi interesserer os for hinanden og fællesskabet, og hvor vi sætter trivsel gennem bedst mulige løsning af kerneopgaven højt. Vi tror på at resultater og trivsel går hånd i hånd. Vi har det sjovt sammen, men går seriøst til opgaverne!

Du vil blive en del af et velfungerende, driftigt og ærekært lederteam, hvor åbenhed, koordinering og sparring er essentielt.

Der vil være et individuelt introduktionsprogram, mulighed for lederuddannelse, deltagelse i afdelingsledernetværk og fleksible arbejdsforhold med mulighed for hjemmearbejde ud fra en fælles ramme for dette.

Lyder det spændende?

- så vil vi meget gerne have en ansøgning fra dig! Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen, inden du søger jobbet, kan du kontakte centerchef Kristine Dalsgaard Jacobsen på tlf. 9982 7381 til og med uge 28, og derefter igen fra d. 06.08.2024.

Ansøgningsfristen er onsdag d. 07.08.2024 kl. 12.00, og vi forventer at afholde samtaler den 15.08.2024. En del af samtalen vil tage udgangspunkt i en case, som fremsendes sammen med indkaldelse til samtale.

Stillingen er omfattet af lokal løn. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.


Forud for ansættelse, indhenter vi reference.


Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Bemærk

Ansøgningsfrist

07.08.2024

Kontaktperson

Kristine Dalsgaard Jacobsen +4599827381

Stillingskategori

Administration og sagsbehandling

Arbejdstid

Fuldtid

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang