Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Vis job
Pædagogmedhjælper til Hals Skoles DUS, Er det dig?

Hals Skole søger i perioden fra 1. september og frem til medio november 2024 en pædagogmedhjælper på 16 timer pr. uge. En medarbejder som kan bidrage til vores vigtige pædagogiske indsats i skolens DUS. Mødetiden vil blive mandag fra 13 -16, tirsdag fra 12-16, onsdag fra 13-16, torsdag fra 13-16 og fredag fra 13-16, altså 16 timer om ugen. Der vil evt. være mulighed for vikararbejde i skoledelen fra 8-13.

Der søges en medarbejder, der kan understøtte, bidrage og skabe gode aktiviteter med Dussens børn. En medarbejder der aktivt tager del i hverdagen og møder børnene i rette højde, og som kan samarbejde med Dussens faste personale.

Er du glad for at arbejde med børn og ser dig selv som en anerkendende medarbejder, som er god til at starte aktiviteter, deltage og hjælpe børnene med at udvikle deres sociale kompetencer, er dette en stilling for dig.

Vi søger en medarbejder, som gerne vil give noget af sig selv ind i arbejdet med skolens børn. En medarbejder som kan indgå i Dussens faste team, og som kan arbejde professionelt og samtidig har let til smil og humor. Har du anden erfaring, som kan virke bidragende ind i Dussens hverdag, hører vi gerne om den.

Hals Skole er en folkeskole med ca. 240 elever fra 0. til 9. klasse, herunder en Fokusklasse med plads til 25 elever. Der er i alt ca. 45 ansatte på skolen.

Hals Skole har unikke fysiske rammer. Vi har gode faciliteter både inde som ude. Spændende fysiske rammer for skolens DUS. Idrætsfaciliteter til brug i DUS-tiden samt store klasselokaler til hver årgang med inspirerende læringsmiljøer. Derudover har vi etableret et stort udeområde med blandt andet dyrehold, overdækkede aktivitetsområder, sø og meget mere.

Vi tilbyder en udviklende og inspirerende arbejdsplads, hvor der samarbejdes i et positivt og kollegialt givende arbejdsmiljø.

Supplerende information om skolen kan findes på skolens Facebookside og skolens hjemmeside https://halsskole.aula.dk/.

Forud for endelig ansættelse indhentes der børne- og straffeattest. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til DUS- og indskolingsleder Julie Bediako på mobil 2323 7222

Ansøgningsfrist den 1. august 2024

Samtaler afholdes den 15. august 2024
Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Bemærk

Ansøgningsfrist

01.08.2024

Kontaktperson

Lene Vilsgaard

Stillingskategori

Børn og unge

Arbejdstid

Deltid under 21 timer

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang