Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Vis job
Studentermedhjælper til IT og Digitalisering, Job og Velfærd i Aalborg Kommune

Er du interesseret i et spændende og udviklende studiejob? Vil du være med til at præge vores arbejdsprocesser og -metoder omkring digitalisering og projektledelse?

Så er muligheden her hos os IT og Digitalisering i forvaltningen ”Job og Velfærd” nu åben for den rette kandidat.

Spændende og udviklende studiejob i Job og Velfærd, hvor vi er til for mennesker

Vi søger en studentermedhjælper i omkring 15 timer om ugen til understøttelse af udvikling af fælles arbejdsprocesser og -metoder inden for projektledelse, forvaltning af fagsystemer og ikke mindst organisering omkring digitaliseringsopgaverne tæt på kerneopgaverne i vores afdelinger. Vi tilbyder dig meget frie rammer med det formål at samskabe løsninger med os.

Her i Job og Velfærd står vi for Aalborg Kommunes indsats inden for beskæftigelse, handicap og socialområdet. Til at løse opgaverne er der omkring 4.500 dedikerede medarbejdere, som hver dag er afhængige af de mange forskellige fagsystemer og applikationer, som driftes og udvikles hos os i forvaltningens IT og Digitaliseringsenhed.

Du får en alsidig stilling, og arbejdet giver god mulighed for at få indblik i såvel samarbejdet mellem afdelingerne og os i IT og Digitalisering, og vores interne arbejdsmetoder. Stillingen har som udgangspunkt en varighed på 9 måneder.

Dine opgaver vil være centreret om følgende udviklings- og implementeringsopgaver:

  • Vores nye fælles projektledelsesmetode inkl. dokumentskabeloner
  • Vores organisering omkring forvaltningens store fagsystemer (systemejer og -forvalter) og beskrivelse af tilhørende roller, ansvar og processer
  • Målbillede og ambitionerne for digitalisering og digital transformation indenfor forvaltnings kerneopgaver, samt monitorere modenhedsniveauer
  • Kompetenceudviklingstilbud inden for digitalisering og digital transformation for forvaltningens medarbejdere og ledere

Når du arbejder med ovenstående opgaver, vil det altid være i tæt samspil med dine fremtidige kollegaer i IT og Digitalisering og vigtige samarbejdspartnere i vores tre afdelinger.

Det kan også blive aktuelt, at du kommer til at deltage som projektassistent til vores igangværende store udbudsprojekt.

Hvem er du?

Du skal være i gang med en relevant videregående uddannelse, hvor du kan se dig selv i ovenstående opgaver. Det kan f.eks. være It Læring og Organisatorisk Omstilling, It-ledelse, Teknoantropologi, politik og administration eller informationsvidenskab.

Du skal have gode kommunikative kompetencer både skriftligt og mundtligt, og du skal være dygtig til at organisere opgaver, kunne holde overblikket og have systematisk sans. Vi forventer, at du som en del af teamet er initiativrig og kan komme med egne løsningsforslag, og at du vil fungere som sparringspartner og bidrage med dine ideer til at styrke vores arbejdsmetoder og -processer.

Hvem er vi?

Det er vigtigt for os, at du er en af os og både føler og ved, at du er her på lige fod med vores fastansatte medarbejdere her i IT og Digitalisering, som er en stabsfunktion i Job og Velfærd. Vi er en alsidig enhed med i alt 30 engagerede kolleger med ret forskellige baggrunde og erfaringer, og hvor den samlede opgaveportefølje dækker alt fra it-sikkerhed, systemkoordinering, fagsupport til digital projektledelse og kontraktstyring. Vi vægter et godt arbejdsmiljø højt, hvor der er fokus på social kapital og psykologisk tryghed, og hvor opgaverne løses i en uformel, behagelig og humoristisk omgangsform.

Stillingen indebærer en høj grad af frihed i forhold til planlægningen af arbejdet, men kræver til gengæld også selvstændighed og ansvarlighed i opgaveløsningen. Det er centralt, at du har lyst og mod på at være med til at forme dine opgaver, idet vi ikke har den store rutine med studentermedhjælpere til denne type af opgaver. Vi tilpasser arbejdstiderne til dit studie, og når du er her, bidrager du til vores kerneopgaver.

Det praktiske og arbejdsstedets adresse
Er du interesseret i stillingen, men har ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så kontakt Lise Marcher på 2520 2620.

Din arbejdsplads ligger midt i Aalborg Centrum på Sønderbro 12 med mulighed for hjemmearbejde efter aftale og hvis opgaven tillader dette.


Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 11. august 2024. Vi holder ansættelsessamtaler den 16. august 2024. Hvis det kolliderer med din ferie, så skriv det venligst i ansøgningen, og så vil vi tilstræbe at finde et alternativt tidspunkt. Vi vil sætte pris på, at du kan tiltræde stillingen i løbet af uge 34-35 eller senest den 1. september 2024.


Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelsesforhold og aflønning vil ske efter Overenskomst for administration og IT mv. og arbejdstiden er 15 timer pr. uge
Forud for ansættelse, indhenter vi reference.


Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Studentereksamensbevis, karakterudskrift samt CV skal vedlægges ansøgningen.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Bemærk

Ansøgningsfrist

11.08.2024

Kontaktperson

Lise Marcher +4599312620 25202620

Stillingskategori

It og kommunikation

Arbejdstid

Deltid under 21 timer

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang