Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Vis job
Sygeplejerske søges til fast stilling i aftenvagt i sygeplejen Øst

Område Øst søger en hjemmesygeplejerske til fast stilling i aftenvagt på 32 timer ugentligt pr. 1. september 2024 eller efter aftale.

Vi har to matrikler i Sygeplejen Øst: Fyrkildevej 7, 1. sal, 9220 Aalborg Øst samt Stationsvej 5, 9280 Storvorde. Ind mødested vil være på Fyrkildevej 7, 1. sal, da vores aftenvagter møder ind på samme matrikel og kører ud herfra.

Vi arbejder kun hver 4. weekend. Stillingen er i ren aftenvagt.

Ansøgningsfristen er sat til den 15. juli, og vi afholder samtaler i uge 30 fra den 22-24. juli.


Sygeplejen i Aalborg Kommune arbejder proaktivt og dynamisk med at udvikle kerneopgaven med afsæt i Det nære sundhedsvæsen og Vision 2023.

Sygeplejen i Aalborg kommune er i en rivende udvikling og arbejder målrettet med at:

  • Udføre sygepleje i forhold til patienter i komplekse og akutte forløb samt specialopgaver
  • Lede sygepleje ved at koordinere indsatser omkring patienten gennem tidlig opsporing og medinddragelse af patienter og denne netværk
  • Formidle sygepleje gennem konsulentrollens mangfoldighed
  • Udvikle sygeplejen gennem systematisk kvalitetsudvikling bl.a. via auditering

Hjemmesygeplejersken har i det tværfaglige samarbejde en central rolle med at lede og koordinere indsatserne omkring den enkelte patient. Helt aktuelt arbejder vi meget med grundlæggende rehabilitering, triage, tidlig opsporing og akutsygepleje.

Kommunale sygeplejersker har mulighed for at udvikle helt specielle relationer med borgerne, da vi kommer i deres eget hjem og her ser, hvordan deres hverdag former sig. Vi kan derfor i vores arbejde tage højde for de ressourcer, som borger har, og som vi gerne vil udvikle på i samarbejde med borger og dennes pårørende.

Vi står lige nu i en situation, hvor vi har brug for dig som ny kollega i vores sygepleje team. Erfaringsmæssigt er vi en blandet flok, som har det til fælles, at vi brænder for mødet med borger i eget hjem eller i vores sygepleje klinikker. Selvom man ansættes i sygeplejen Øst som fast aftenvagt, så vil man starte de første 2 måneder ud i ren dagvagt. Dette er for at skabe de bedst mulige rammer for oplæring og introduktion til arbejdsopgaverne.

I sygeplejen Øst arbejder vi i selvstyrende team. Vi hjælper hinanden på tværs ved kurser, sygdom og lignende. Vi lægger stor vægt på godt og åbent arbejdsmiljø, med plads til forskellighed og mulighed for faglig udvikling. Vi har mulighed for at tilbyde Den Borgernære Uddannelse, når man har været i Sygeplejen i minimum 2 år. Vi har ligeledes medarbejdere, som er gået i gang med uddannelsen som APN sygeplejerske.

Vi tilbyder dig:

  • En veltilrettelagt introduktion som indeholder:
    • En lokal introduktion på tre måneder - hvoraf de første uger er i tæt samarbejde med mentorordning.
    • Op til seks introduktionsmoduler á to dage, hvor sygeplejersker med specialistviden underviser.
  • En god og sund arbejdsplads med et godt psykisk arbejdsmiljø
  • Engagerede sygeplejersker i alle aldre
  • Faglig sparring med kollegaer
  • En tydelig sygeplejefaglig ledelse med fokus på kerneopgaven

Mød en sygeplejerske:
Kliniksygeplejerske
Hjemmesygeplejerske

Vi forventer, at du:

  • Brænder for sygeplejen
  • Gerne har lidt erfaring
  • Positivt kan bidrage til vores igangværende udvikling og beskriver det i ansøgningen
  • Kan trives i en hverdag, hvor du skal arbejde selvstændigt, kunne prioritere og have overblik, da der kan være stor variation i opgavernes mængde og indhold
  • Har situationsfornemmelse, er fleksibel, initiativrig, kreativ og udviklingsorienteret
  • Har interesse for forebyggende arbejde og for at sikre det gode patientforløb
  • Vil medvirke aktivt til et godt tværfagligt samarbejde og udøve sygepleje gennem andre

Hvis du vil være vores nye kollega ser vi frem til at modtage en motiveret ansøgning fra dig, hvor du beskriver, hvorfor vi skal vælge netop dig til den opslåede stilling.

Arbejdsstedets adresse:
Fyrkildevej 7, 1. sal, 9220 Aalborg Øst

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og DSR.

Forud for endelig ansættelse skal der foreligge en straffeattest og indhentes referencer.

Mere information om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende sygeplejerske Bente Jensen, konstitueret ledende sygeplejerske Stine Holt Mortensen eller konstitueret assisterende ledende sygeplejerske Louise Toft Laursen på telefon 99313610.

På Aalborg kommunes hjemmeside kan du læse mere om kommunens struktur, politikker, målsætninger og meget mere.

Aalborg Kommune

Personalepolitik: 4 for fællesskabet (aalborg.dk)

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Bemærk

Ansøgningsfrist

15.07.2024

Kontaktperson

Stine Holt Mortensen +4599313610

Stillingskategori

Sygepleje

Arbejdstid

Deltid over 21 timer

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang