Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Vis job
Tandklinikassistentelevstilling ved Aalborg Kommunes Tandpleje

Aalborg Kommunes Tandpleje søger en tandklinikassistentelev til opstart september 2024.

Kunne du tænke dig en god og alsidig elevplads i en hyggelig og travl, professionel tandklinik med et godt arbejdsmiljø, søde kolleger og patienter?

Det er vigtigt, du er en glad og smilende person med humor og let til latter. Vi vægter mødestabilitet og fleksibilitet højt og selvfølgelig interesse for faget og en masse lyst til at lære. Du skal gerne kunne lide at lave mange forskellige opgaver i løbet af dagen. Du skal beherske det danske sprog både i tale og skrift og have gennemført grundforløbet fra TECH COLLEGE.

Ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og HK.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Arbejdsstedets adresse

Tandklinikken i Gug

Solhøjsvej 2

9210 Aalborg SØ

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest

Forud for ansættelse, indhenter vi reference.
Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Bemærk

Ansøgningsfrist

11.08.2024

Kontaktperson

Jette Lindhardt +4599312851

Stillingskategori

Social og sundhed

Arbejdstid

Fuldtid

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang