Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Vis job
Kørselsplanlægger til Aalborg Kommunes Kørselskontor

Er du serviceminded, struktureret og god til at kommunikere med borgere samt interne og eksterne samarbejdspartnere? Så er du måske vores nye kørselsplanlægger.

Om jobbet

I Kørselskontoret er vores kerneopgave at administrere Aalborg Kommunes visiteret kørsel for borgere med et særligt behov. Det drejer sig primært om planlægning af kørsel for disse borgere mellem hjem og forskellige aktiviteter (børnehave, skole, optrænings-/aktivitetscenter, læge-/speciallæge med flere).

Dine opgaver vil hovedsageligt bestå af fast planlægning af kørsel til børn og unge i specialiseret dagtilbud eller skoletilbud. Du vil dagligt være i telefonisk kontakt med forældrene til børn og unge, vores samarbejdspartnere internt i Aalborg Kommune, Nordjyllands Trafikselskab samt vognmænd og chauffører.

Kørselskontoret er en del af Klima og Miljø i afdelingen Økonomi og Administration, der også består af Økonomi og Personale, Kommunikation og IT, Kantinen samt Sekretariatet. I Kørselskontoret er vi seks medarbejdere, en elev og en teamleder.

Om dig

Vi søger en udadvendt person, der er serviceminded og god til at kommunikere både på skrift og tale. Du er formentlig administrativt uddannet eller har en anden relevant baggrund inden for kørsel og logistik.

Derudover er det nødvendigt med en struktureret tilgang til arbejdet, ligesom du skal være god til at prioritere i opgaverne. Du er desuden en stor holdspiller og har lyst til at bidrage til fællesskabet med højt humør og faglig sparring.

Har du en god teknisk forståelse er det bestemt et plus. Især hvis du har konkret erfaring med implementeringen af nye IT-systemer, da vi står overfor at skulle implementere nyt i nærmeste fremtid.

Vi tilbyder:

En arbejdsplads, hvor opgaverne både er spændende og spænder vidt. Du får en varieret arbejdsdag i en afdeling, som er rummelig, kompetent og ansvarsfuld, men samtidig realistisk og effektiv. Vi er dedikerede, ambitiøse, og samarbejdsorienterede. Samtidig vægter vi arbejdsklimaet højt med gode sociale relationer, humor og fællesskab. Vi sørger desuden for, at du bliver godt klædt på til jobbet, og at du altid vil have dygtige kollegaer at kunne sparre med.

Løn og ansættelsesforhold

Arbejdstiden er på 37 timer/uge. Stillingen forventes besat enten 1. september eller 1. oktober 2024.

Løn efter gældende overenskomst.

I forbindelse med ansættelsen forventer vi at anvende Garuda-persontypetest.

Kørselskontoret er fysisk placeret i Klima og Miljø, Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby.
Kontorets åbningstid er hverdage 8.00 – 15.00, torsdag 17.00

Ansøgning

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Teamleder Kirsten Johansen – telefon 25201982 (Er på ferie i uge 29 og 30).

Ansøgningsfrist:
Send ansøgningen senest 7.8.2024
Ansættelsessamtalerne forventes afholdt i uge 33 og 34.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Bemærk

Ansøgningsfrist

07.08.2024

Kontaktperson

Kirsten Johansen +4599311982

Stillingskategori

Administration og sagsbehandling

Arbejdstid

Fuldtid

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang