Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Vis job
Skansevejens Skole søger dansklærer søges til begivenhedsbegrænset vikariat

Vi søger en dygtig dansklærer til udskolingen, der brænder for at lave motiverende og meningsfuld undervisning for alle vores elever. Vores drøm er at lave en skole, eleverne ikke vil hjem fra.

Stillingen er et begivenhedsbegrænset vikariat, som forventes at slutte medio januar 2025, stillingen er på 37 timer. Udover at undervise i dansk, er det især humanistiske - og kulturfag vi har brug for at du kan undervise i.

I 2025 flytter vi ind i super lækre og nybyggede Stigsborg Skole på havnefronten i Nørresundby, der er designet til vores visioner om læring og læringsmiljø.

Vi tror på og arbejder en stor del af skoleåret projektorienteret, hvor elevernes verden, undring og autentiske samarbejder er centralt. Det samme er den løbende facilitering, feedback på individuelle læringsmål, kollaboration mellem eleverne og præsentationer.

Vi tror på, at det er vigtigt at arbejde med viden og færdigheder i fagene, hvorfor vi samtidig søger en lærer, der brænder for sine fag.

Vi tror også på, at et tæt, forpligtende og tillidsfuldt professionelt samarbejde mellem lærere, pædagoger og ledelse fremmer elevers læring, hvorfor vi prioriterer tid til fælles møder, forberedelse, gennemførelse og evaluering. Vi ved, at ingen lærer alene, hvorfor vejledning, observation og refleksion er en naturlig del af vores hverdag.

Alle lærere på skolen er ambassadør for en gruppe børn. Det primære mål med denne opgave er at sikre, at alle børn har en voksen, der støtter dem i deres sociale, personlige og faglige udvikling. Ambassadøren har tæt kontakt til hjemmet og sikrer, at der løbende laves handleplaner og evalueringer.

Vi søger derfor en lærer, der kan sige ja til følgende:

  • Brænder for at lave motiverende undervisning og er dygtig til dansk i udskolingen
  • Har erfaring og kompetencer i humanistiske - og kulturfag
  • Dygtig til relationer - VIL elever, kolleger og forældre

Hos os kan du forvente:

  • 500 skønne elever og 80 dedikerede medarbejdere
  • Alle elevers læring er i centrum i alle valg
  • En hverdag med mange typer af opgaver
  • Et tæt og forpligtende team- og forældresamarbejde
  • Kolleger, ledelse og vejlederteam der er tæt på dig og hjælper dig ind i praksis på skolen. Som ny på skolen vil du blive tilknyttet en mentor.

Om skolen

Skansevejens Skole er fysisk en ældre og traditionsrig skole beliggende i hjertet af Nørresundby med skov, torv og lækkert havnemiljø. Skolen er to til tre-sporet fra 0.- 9.klasse.

Skolen består af årgangsteams med 3-4 lærere, som i videst muligt omfang dækker hele fagrækken og har alle årgangens børn.

Arbejdsstedets adresse
Skansevejens Skole
Skansevej 2
9400 Nørresundby

Løn og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst med ansættelse d. 1/8/2024. Stillingen er en begivenhedsbegrænset ansættelse på 37 timer

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til åbent hus den 27. juni kl. 15.30, tilmeldelse til åbent hus foregår til souschef Rikke Krogh Møller på rmol-skole@aalborg.dk

Praktiske oplysninger

Ansøgningsfrist den 1.juli 24, samtaler afholdes den 3. juli 2024.

Forud for endelig ansættelse indhentes der børne- og straffeattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

.

Bemærk

Ansøgningsfrist

01.07.2024

Kontaktperson

Rikke Møller

Stillingskategori

Undervisning

Arbejdstid

Fuldtid

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang