Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Vis job
Skole sekretær Sulsted skole

Sulsted Skole søger Nordjyllands bedste skolesekretær til en fast stilling.

Stillingen er på 20 løntimer med 21,4 timers tilstedeværelse i 42 uger, og er med start hurtigst muligt

Om Sulsted skole Sulsted Skole er beliggende ca. 13 km nord for Aalborg. Vi har ca. 270 elever i 0. – 9. klasse, samt en skøn DUS. Sulsted skole vægter trivsel højt for alle, og arbejder i alle aspekter, med udgangspunkt i værdierne livsglæde, engagement og tillid. Du får en masse dejlige kolleger, som har en positiv indstilling og skaber en god energi på arbejdspladsen.

I vores arbejde med trivsel og faglig læring arbejdes ofte på tværs af klasser, årgange og afdelinger. Vi ser skole og DUS som én organisation, for at skabe en rød tråd i elevernes hverdag og for at støtte bedst muligt op om det enkelte barn. Vi bestræber os på at skabe lige deltagelsesmuligheder for alle vores elever. Af din faglige profil forventer vi at du:

• Har relevant erfaring og uddannelsesbaggrund, gerne indenfor det kommunale

• Er god til IT og bidrager med digitale kompetencer

• Har god forståelse for tal og er fortrolig med Excel.

• Besidder gode kommunikative kompetencer, både mundtligt såvel som skriftligt

• Er langt overvejende selvtilrettelæggende i dit arbejde

• Trives i front og håndterer mange forskellige henvendelser i løbet af en arbejdsdag

Lidt om opgaven Da du sidder som ene sekretær, spænder opgaverne bredt indenfor hovedområderne personale & løn, økonomi og elevadministration. Vi forventer, at du har kompetencer på disse områder. Derudover vil der være et bredt felt af ad hoc-opgaver – du skal derfor være klar på selv at opsøge hjælp og sparring hos andre sekretærer og forvaltningen. Vi benytter følgende systemer: E-doc, KMD Educa personale, SD, Google-drev, KMD-opus, KMD-elev og Office pakken. Vi søger en skolesekretær der er omhyggelig, rummelig, effektiv, smilende, hjælpsom og fleksibel. Med andre ord; en positiv, problemknusende blæksprutte, der kan lide at det går stærkt. På det personlig plan lægger vi også vægt på at du:

• Besidder en positiv team-ånd og gode samarbejdsevner

• Har interesse i folkeskolen, dens aktører og dens aktiviteter

• Evner at bevare ro og overblik i travle perioder

• Evner at arbejde selvstændigt og tage ansvar, både fagligt og organisatorisk

• Er serviceminded, initiativrig, handlekraftig og tillige nysgerrig af sind

• Holder af en hverdag, som ofte er uforudsigelig, men aldrig kedelig Lidt om os

Du bliver en del af skolens administrative team, som ud over dig består af DUS-leder, teknisk serviceleder, souschef og skoleleder Vi arbejder med en tydelig opgavefordeling, så det er overskueligt, hvem der har ansvar for hvad Vi sætter pris på en god omgangstone med plads til grin Ansøgere kan få yderligere oplysninger via Sulsted Skoles hjemmeside eller ved kontakt til skoleleder Jakob Borup på tlf.: 9352 0046

Ansøgningsfrist er den 28 juni 2024 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler forventes at blive afholdt onsdag den 3 juli om formiddagen.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst for kontorpersonale mellem HK og KL. Husk at nævne referencer i din ansøgning/CV samt vedhæfte relevante bilag.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Bemærk

Ansøgningsfrist

30.06.2024

Kontaktperson

Jakob Borup +4593520046 93520046

Stillingskategori

Administration og sagsbehandling

Arbejdstid

Deltid under 21 timer

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang